IM10
Prijavnica

Ime
Priimek
Spol
Letnica rojstva
Država
Naslov
Kraj
Pošta
Klub
E-pošta
Potrditev E-pošte
GSM
Majica - tabela velikosti
Bosi tek
Posebna prehrana (vegi)
Dolžina proge (Istrski maraton)
Želim, da se moj e-naslov posreduje ponudnikom nastanitev, da mi pošljejo svojo ponudbo (moj e-naslov lahko uporabljajo za posredovanje ponudb tudi v bodoče)
Želim se prijaviti na prijateljski paket (Mali kraški maraton in Istrski maraton)
Imam kodo (prvenstvo, darilni bon, popust...)
Potrjujem, da sem seznanjen/-a z razpisnimi pogoji in pogoji zasebnosti.
Pozor! Z željo po zagotavljanju hitrih in kakovostnih informacij tekače prosimo, naj skrbno preverijo točnost vpisanih podatkov.
S prijavo prijavitelj potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnici resnični, da se strinja s pogoji izvedbe prireditve in razpisnimi pogoji tekov. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na prireditvi Luka Koper 10. Istrski maraton na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke prijaviteljev obdeloval skladno z zakonodajo in politiko zasebnosti.